Kaart

Op deze kaart heb ik alvast een 30-tal steenkrabbels gemarkeerd. Loop er eens langs als je in de buurt bent. En laat het me weten, bijvoorbeeld in de reacties, als je aanvullingen hebt.

Het is helemaal de bedoeling ook buiten Den Haag te gaan verzamelen, ook daar kan ik jullie hulp bij gebruiken. Het zou fantastisch zijn als je in een willekeurige stad met de kaart in de hand op zoek kon gaan.

3 Reacties

 1. […] van de eerste elementen van deze site was een kaart. Daar stonden alle krabbels op die ik op dat moment had gevonden, een stuk of 30 meen ik. […]

  Beantwoorden
 2. Inge de Man
  2 juli 2021

  Op de Dagelijkse Groenmarkt, is één van de ingangen van de “Haagsche Bluf” gemaakt in een winkelpand van de firma Schröder. Dat pand is vervaardigd door architect de Wolf. Dat staat in de vensterbank van één van de etalages aan weerszijden van die ingang, ik meen de rechtse. Iemand heeft geprobeerd het te verwijderen, maar dat is gelukkig niet gelukt. Misschien was het je wel al opgevallen, maar ik zie hem niet tussen de krabbels staan. Leuke site trouwens, ik ga je in de gaten houden.

  Beantwoorden
  1. Jan-Tjeerd
   11 juli 2021

   Bedankt voor je reactie! Ik had hem al wel gezien maar inderdaad nog niet toegevoegd. Om de een of andere reden is het heel vergelijkbare pand van De Wolf op de Dagelijkse Groenmarkt 33 (“Pipoos”) een paar deuren verder, dan weer niet gesigneerd. Het blijft merkwaardig.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *